image
гр. София 1303, ул. "Брегалница" 43

Понеделник - Петък 09:00 - 17:30
тел. 029200211

Събота - Неделя ЗАТВОРЕНО

ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ ОТ ВАШИЯ ЛОЯЛЕН И СОЛИДЕН ПАРТНЬОР

 

 

Работата с един доставчик на фасилити мениджмънт услуги на територията на цялата страна, улеснява комуникацията, намалява разходите и повишава нивото на сигурност на нашите клиенти.

 

Разполагаме с квалифициран персонал, който познава спецификата на работата и тънкостите в сферата на професионалното почистване и управлението на имоти. Пестим усилията, средствата и ресурсите ви.

Ценим дискретността и позитивното мислене на нашите специалисти.

Държим на ясни и коректни взаимоотношения.
Качеството и професионализмът са залегнали в основата на нашата работа. За целта сме въвели система за контрол на работата, която се следи и оценява от ръководството на фирмата чрез Интегрирана система за управление по ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 и ISO 14001:2004.

Управлението на имоти включва стопанисването, поддръжката и профилактиката на сграда или комплекс от сгради, сградните съоръжения и инсталации по време на жизнения им цикъл. Основен принцип в работата ни е профилактиката при организиране на поддръжката на сградите, сградните съоръжения и инсталации. А когато възникнат аварии, поемаме грижата по отстраняването им, както и по възстановителните работи след това.

 

Основни услуги:

. поддръжка на сгради;

. поддръжка на инсталации;

. поддръжка на зелени площи;

. отстраняване и възстановяване след аварии.

                                        

Ежедневно /абонаментно/ почистване

 • забърсване на прах от офис – обзавеждането

 • почистване на кошчетата от отпадъци;

 • измитане и измиване на твърди подове;

 • прахосмукиране на подове с текстилни покрития;

 • измитане и измиване на фоайета и прилежащите коридористълбища и стълбищтни площадки;

 • почистване, измиване и дезинфекция на

 • санитарни помещения

 
 
 
 
Основно почистване

Предлагаме професионално почистване на всякакъв тип административни, битови, индустриални и търговски обекти.

Използваме най-модерни технологии и екологични почистващи препарати, които са одобрени от МЗ и отговарят на най-високите европейски изисквания за качество и безвредност, като гарантират максимална ефикасност.

 

 

 

 

 

 

Защото работната среда има значение.

Видове почистващи услуги:

Дневно
. Поддържащо почистване на сгради, офиси, магазини и домове.

Месечно
. Измиване на прозорци, дограми, щори и витрини;
. Машинно изпиране на гарнитури и тапицерии;
. Машинно изпиране на мокети, килими

и други текстилни покрития;
. Машинно измиване на подови настилки (мрамор, мозайка, фаянс, балатум);

Специално
. Полиране (запечатка) на твърди подови настилки – нанасяне на предпазващ и гланциращ препарат;
. Грубо и фино почистване на обекти след ремонтно-строителни работи.

 

След първоначалния контакт с клиента се прави посещение на обекта. Извършва се безплатен оглед и изготвяне на подборна оферта За всички услуги по ежедневното почистване, ползвате отстъпки от цената. Договаря се периодичността и времето за почистване.

Алармени системи:

Монтаж и поддръжка на:

 • Охранителни системи
  Защита за вашата собственост срещу кражба, влизане с взлом, неоторизирани влизания. Системите може да бъдат настроени за различни нива на сигурност. Лесни са за обслужване и са свързани с 24 часовия мониторинг център на ЮСИС.
 • Системи за видеонаблюдение
  Осигуряват периметрова охрана, проверка на получени аларми от системите за сигурност и контрол и управление на физическата охрана. ЮСИС Мониторинг Център е с възможности да наблюдава дистанционно неограничен брой обекти на територията на цялата страна.
 • Системи за пожароизвестяване и пожарогасене
  Откриване и посочване на пожар в началния стадий от развитието му, задействане на алармена сигнализация за евакуация на хората, намиращи се в обекта и гасене на възникналия пожар, ако има такъв.
 • Системи за контрол на достъпа
  Идентификация, контрол и ограничаване на достъпа до определени зони в рамките на дефинирани времеви интервали, административен контрол на работното време, присъствията и закъсненията на служителите, интеграция със системата за видеонаблюдение.
 • Системи за генериране на мъгла
  FOG системата за сигурност замъглява всичко за секунди. Това принуждава крадците да излязат от сградата, в която са влезли с взлом.

Видеонаблюдение:

Дистанционното видеонаблюдение е високо технологична форма за периметрова охрана, проверка на получени аларми от системите за сигурност и контрол и управление на физическата охрана.

24/7 Мониторинг център:

 • Вашите обекти са под наблюдение 24 часа, 7 дни в седмицата.
 • GPS наблюдение
 • Видео мониторинг

IP Видео системи:

Системите за IP видеонаблюдение са едно от най-ефикасните решения, за да предпазите бизнеса си.

Специализирани решения:

 • FOG Системи
 • Заключващи механизми

СОД Патрули:

На територията на цялата страна. Услугата СОД патрули е ценово най-ефективният способ за охрана.

Проектиране, подходящо пространство и съвети

Какво предлагаме?

Висококвалифицираният ни екип предлага широк спектър от услуги, свързани в озеленяването на вашия дом или офис, както и административни/търговски сгради или обществени обекти, паркове и градски зелени площи.

Дейността ни включва изграждане на вертикално озеленяване, покривно озеленяване, интериорно озеленяване, снегопочистване (машинно и ръчно), доставка и монтаж на водни ефекти и фонтани, според индивидуалните нужди на всеки клиент.

Стартирането на работа по конкретен обект на наш клиент е обвързано с първоначален оглед на място. Екипът ни подхожда с внимание и уважение към всеки един клиент.
Озеленяване цена:


Цена за проект за озеленяване – Стойността на проекта за озеленяване е обвързана със спецификата на имота и конретните желания на клиента.

Цена за изграждане на озеленяване – За извеждането на цена за изграждане на зелени пространства е необходимо съставянето на подробна количествено-стойностна сметка по зададен проект за озеленяване.

За съставяне на офертно предложение за еднократно или абонаментно поддържане на зелени площи се предвижда провеждането на предварителен оглед на имота, като екипът ни ще състави план за действие за честотата и последователността на манипулациите, като предложи най-добрите възможности за Вашата зелена площ.

За изготвяне на индивидуална оферта не се колебайте да се свържете с нас от ТУК!

Къде?

“Ти Ейч Консултинг” работи предимно с обекти в гр. София, както и в Софийска област. Дейността ни е обвързана с озеленяване в София на частни дворове, както и административни/търговски сгради или обществени обекти, паркове и градски зелени площи.

Част от нашето портфолио са обекти, като ИКЕА, София Саут Ринг Мол, Посолство на Република Полша, Посолство на Република Индия, както и още много други, които можете да разгледате ТУК.

ПОДДЪРЖАЩИ ДЕЙНОСТИ

 

Поемаме грижата за тях, за да можете вие да се отдадете на основната си дейност.

 

Предлагаме ви следните поддържащи дейности:

 •  
 • Фронт-офис – рецепция и посрещане;
 •  
 • Бек-офис – склад, изпращане и посрещане на пратки, преместване на мебели и офис оборудване, архивиране на документи;
 •  
 • Експерти под наем – специалисти, които можете да наемете за определена задача.

Транспортът е важен за развитието на бизнеса. Независимо дали е необходимо да преместите офиса си или да транспортирате продукция, Ние можем да бъдем вашия надежден партньор.


Лоялност, доверие и сигурност.
Нашето мото.


Нашият професионализъм и опит ще спомогнат за взимането на адекватни транспортни решения и за развитието на вашият бизнес.